<

BETEK SYNTHETIC PAINT

Vopsea sintetică lucioasă pentru finisaj pe bază de rașină alchidica cu luciu ridicat și permanent.
SPECIFICAȚII
Are un aspect lucios și capacitate superioara de acoperire și de dispersie pe suprafețele pe care este aplicata. Nu lasați urme de bidinea sau de rola și nu curge datorită  structurii ușor de pieptanat. Nu contine plumb.
 
SUPRAFEȚE  DE APLICARE
Se poate folosi în siguranță pe lemn de exterior sau de interior, pe foi de tabla, beton, beton expus, tencuiala, plăci de beton, plăci de tencuiala, plăci OSB, suprafețe MDF și mobila, cu conditia să se foloseasca un grund corespunzator.
 
MOD DE UTILIZARE
Asigurați-vă ca suprafața de aplicare este netedă, stabilă și în condiție bună pentru a susține grundul și stratul de vopsea de finisaj. Înlaturați toate tipurile de murdărie, rugina, praf, grăsimi sau straturi desprinse și ajustați corespunzator suprafața. Respectați perioadele indicate pentru așezarea suprafețelor de beton, de beton brut sau de tencuiala (28 de zile).
Șlefuiți suprafețele folosind hârtie abrazivă cu granulație fină înainte de a aplica grundul pe suprafețele cu zugraveala veche pe bază de apă. Curațați suprafața după șlefuire și aplicați un grund sintetic.
Pentru suprafețele de lemn care sunt vopsite pentru prima dată: Înlaturați prin ardere nodurile prezente pe lemn și îndepartati rașină folosind diluant celulozic. Impregnati cu Betek Impregnated Care. Astfel, va asigurati ca pe
termen lung nu vor apărea ciuperci albastre care reduc duritatea lemnului și îi schimba culoarea. Dati cu un singur strat de grund sintetic. Neteziti suprafața cu hârtie abrazivă de granulație fină și aplicați ca strat de finisaj vopseaua sintetică Betek.
 
Pentru suprafețe de lemn cu vopsea învechită care și-a pierdut calitatile sau s-a murdarit: curatăți suprafața cu hârtie abrazivă de granulație fina. Dati  cu grund sintetic pe suprafața chituita și 9lefuita în prealabil. Aplicați două straturi de vopsea sintetică Betek. Pentru suprafețele de tabla care sunt vopsite pentru prima dată: Înlaturați toate tipurile de grasime, rugina și mizerie de pe suprafața. Aplicați două straturi de Betek Antirust. Neteziti suprafața data cu grund folosind hârtie abrazivă, apoi aplicați Betek Synthetic Paint. Pentru suprafețele de metal precum foile galvanizate, de aluminiu sau de cupru-zinc: aplicați Betek Astarix, apoi aplicați Betek Synthetic Paint. Pentru suprafețele  de metal cu vopsea învechită care și-a pierdut calitatile: Înlaturați stratul de oxid cu hârtie abrazivă de granulație fina. Aplicați grund sintetic dacă nu  există urme de rugina și neteziti cu hârtie abrazivă de granulație fina, apoi aplicați Betek Synthetic Paint. Asigurați-vă ca temperatura ambientală și cea a suprafeței de aplicare este între +5°C și +30°C, din momentul în care începeti să aplicați vopseaua și până la uscarea completa. De asemenea, protejați suprafețele împotriva înghețului. Aplicați vopseaua cu bidineaua, trafaletul sau pulverizatorul. Aplicați două straturi cu trafaletul sau cu bidineaua și așteptati 24 de ore între straturi. Curațați sculele imediat după aplicare folosind diluantul Betek Synthetic Thinner.
 
LA PULVERIZARE FĂRA AER
Presiune    : 120 - 140 bari
Unghi de dispersie    : 50°
Dimensiunea duzei (toli)    : 0,013"
Diluare    :10% (volum)
 
DILUARE
Diluați cu 10% folosind Betek Synthetic Thinner pentru a obtine consistenta necesara pentru aplicarea cu rola sau cu pensula. Se poate aplică într-un singur strat pentru aplicații cu pulverizare, cu conditia ca grosimea dorită a peliculei să fie făcută prin diluarea cu 10% folosind Betek Synthetic Thinner. Retineti ca s-ar putea să apara umfaturi, micșorari, crapături sau arsuri pe suprafețele de aplicare dacă folositi diluanti de alta marca.
 
TIMP DE USCARE (20°C, 65% RH)
Punct de uscare la atingere: 3 - 4 ore
Aplicarea stratului de finisaj: 24 de ore (timpul de uscare poate crește la umiditate relativ ridicată și la temperaturi mai scazute)
Nota: gradul maxim de acoperire este obtinut doar dacă se respecta perioada de așteptare și dacă suprafața a fost data cu grund.
 
CONSUM
16 - 20 m2 într-un singur strat pe litru, în funcție de tipul, gradul de absorbție și structura suprafeței de aplicare. Testați controlat cu mostre pentru a estima consumul.
 
PUNCT DE INFLAMABILITATE
36 C
 
DEPOZITARE
Poate fi depozitat timp de cel putin 3 ani în ambalajul original sigilat, într-un mediu răcoros, ferit de îngheț și de lumina solară directă. Pentru a depozita în siguranță restul de vopsea în ambalajul sau, este necesar să adaugati o anumita cantitate de diluant până acoperiti complet întreaga suprafața a vopselei sau să Închideți ferm capacul ambalajului și sa-l rasuciti de două ori la 180°.
 
AMBALARE
15 L, 3,75 L, 2,5 L, 0,75 L

Varese vă colorează casa în orice nuanță de culoare pe care v-o imaginați.

Producția de culori personalizată prin BETEKMIX va permite să obțineți pe loc nuanța dorită.

Pe langa propria paleta de culori, sistemul Betekmix vă permite să selectați culori din alte palete internaționale asigurând, cu o precizie maximă, un rezultat pe măsura așteptărilor.
Cu ajutorul sistemului BETEKMIX  se pot obtine nuanțe de vopsea atât pe bază de apă, cat și pe bază de solventi.

culori standard vopsea sintetica

Atenție! Nuanțele de culoare sunt estimative și diferă în funcție de monitor

NACRE

CREAM

CARAMEL

SOUR CHERRY

OXID YELLOW

DARK BROWN

SUNLIGHT

SUNFLOWER

ROSE PINK

SALMON

RED

ICY GREY

GREY

LIGHT GREEN

GREEN

DARK GREEN

TROPICAL BLUE

BLUE

VERBENA

PURPLE

OCEAN

BLACK

culori standard HAMMER METAL

Atenție! Nuanțele de culoare sunt estimative și diferă în funcție de monitor

METALIC YELLOW

COPPER YELLOW

BROWN

SPECIAL BROWN

BLACK

METALIC GREY

ASH

ATLANTIC

NIGHT BLUE

GREEN

culori standard pentru segmentul industrial

Atenție! Nuanțele de culoare sunt estimative și diferă în funcție de monitor

MELON YELLOW

SPRING GREEN

OFF-WHITE

ORANGE TT

THE NEW FLAG RED

BURGUNDY

LIGHT GRAY

SKY BLUE

NEW BEADS-BLUE

GRAY

MATTE BLACK

GRASS GREEN

MEDIUM GRAY

NEW YELLOW

JOHN DEERE GREEN

VARESE | Iti coloreaza visele | Vopsea BETEK

Targu Jiu

Tel.: +4 0753 39 39 39
Tel.: +4 0745 613 544
Adresa: Strada 9 Mai nr. 24, Tg-Jiu, Gorj
E-mail: varese@varese.ro

București

Tel.: +4 0742 130 309
Tel.: +4 0745 613 544
Adresa: Str. DECEBAL 7, Rudeni Chitila
(Centura de Nord, București)