<

BETEK ROAD MARKING PAINT

Vopsea mată pe bază de cauciuc clorinat, cu rezistenta ridicată la uzură, folosită pentru marcaje rutiere și pietonale.
SPECIFICAȚII
Vopsea de înalta performanţă, cu aderența mare, uscare rapidă, rezistenţă la abraziune, care nu-și schimbă culoarea.
 
SUPRAFEȚE  DE APLICARE
Ideală pentru marcajele de drum, pentru vopsirea dalelor de pavaj, precum și pentru marcarea spaţiilor de parcare. Suprafeţe de beton și asfalt. Pentru suprafețele de beton, aplicarea vopselei se face la cel puţin 1 lună de la turnarea betonului. Este recomandată testarea controlată cu mostre de vopsea pe suprafețele vopsite anterior (răşină epoxidică, vopsea pe bază de apă pentru marcaje rutiere etc.).
 
MOD DE UTILIZARE
Praful, murdăria, resturile de piatră și alte materiale asemănătoare trebuie înlăturate de pe suprafața înainte de aplicarea vopselei pentru marcaje Betek Road Marking Paint. Pentru vopsirea dalelor de pavaj, este necesară corectarea sau înlocuirea secţiunilor crăpate sau lipsa. Pentru marcajele rutiere, aplicarea trebuie să se facă pe sol netezit sau pe suprafețe agregate netezite, pe cât de mult posibil. Aplicarea trebuie să aibă loc pe suprafețe de asfalt curat și uscat în condiţiile ambientale, fără precipitaţii sau vânt, cu condiţia ca temperatura ambientală sau a asfaltului să fie de cel puţin 15°C și umiditatea relativă de cel mult 85%. Este recomandat ca trafcul rutier sau pietonal să fie reluat doar după uscarea completă (45 de minute la 25°C). Dacă se adăugă microbilele de sticlă, acestea se adăugă în vopsea în timpul aplicării și imediat după ce s-a aplicat stratul de vopsea pentru a obţine efectul de strălucire datorat refectarii corecte a fasciculelor de lumina de la orice sursă și pentru a oferi siguranță pe carosabil, mai ales pe timp de noapte. Când se aplică iniţial materialul pe carosabil, microbilele de sticlă nu sunt vizibile. Totuși, acestea devin vizibile după o perioadă din cauza abraziunii rezultate din trafc. În timp, acestea continuă să joace rolul de agent refector și, astfel, marcajele rutiere strălucesc. Înainte de aplicare, este recomandat că suprafețele lucioase să fie înăsprite. Pentru performanţe ideale ale suprafeței, ar trebui adăugate microbile de sticlă în produs prin pulverizare.
 
DILUARE
Gata preparat.
 
TIMP DE USCARE (20°C, 65% RH)
Punctul de uscare este atins în aproximativ 15 minute. Uscarea finală (perioada necesară înainte de reluarea trafcului) este de aproximativ 45 de minute (timpul de uscare poate crește la umiditate relativ ridicată și la temperaturi mai scăzute).
 
CONSUM
În funcție de tipul, gradul de absorbție și de structura suprafeței de aplicare, se poate acoperi o suprafața de 3 m2 cu 1 litru la o peliculă uscată cu grosimea de 550 de microni. Testați controlat cu mostre pentru a estima consumul.
 
PUNCT DE INFLAMABILITATE
<23°C
 
DEPOZITARE
Poate fi depozitat timp de cel puţin 3 ani în ambalajul original sigilat, într-un mediu răcoros, ferit de îngheț și de lumina solară directă. Pentru a depozita în siguranță restul de vopsea în ambalajul sau, este necesar să adăugaţi
o anumită cantitate de diluant până acoperiţi complet întreaga suprafața a vopselei sau să Închideți ferm capacul ambalajului și să-l răsuciţi de două ori la 180°.
 
AMBALARE
25 kg

Varese vă colorează casa în orice nuanță de culoare pe care v-o imaginați.

Producția de culori personalizată prin BETEKMIX va permite să obțineți pe loc nuanța dorită.

Pe langa propria paleta de culori, sistemul Betekmix vă permite să selectați culori din alte palete internaționale asigurând, cu o precizie maximă, un rezultat pe măsura așteptărilor.
Cu ajutorul sistemului BETEKMIX  se pot obtine nuanțe de vopsea atât pe bază de apă, cat și pe bază de solventi.

culori standard vopsea sintetica

Atenție! Nuanțele de culoare sunt estimative și diferă în funcție de monitor

NACRE

CREAM

CARAMEL

SOUR CHERRY

OXID YELLOW

DARK BROWN

SUNLIGHT

SUNFLOWER

ROSE PINK

SALMON

RED

ICY GREY

GREY

LIGHT GREEN

GREEN

DARK GREEN

TROPICAL BLUE

BLUE

VERBENA

PURPLE

OCEAN

BLACK

culori standard HAMMER METAL

Atenție! Nuanțele de culoare sunt estimative și diferă în funcție de monitor

METALIC YELLOW

COPPER YELLOW

BROWN

SPECIAL BROWN

BLACK

METALIC GREY

ASH

ATLANTIC

NIGHT BLUE

GREEN

culori standard pentru segmentul industrial

Atenție! Nuanțele de culoare sunt estimative și diferă în funcție de monitor

MELON YELLOW

SPRING GREEN

OFF-WHITE

ORANGE TT

THE NEW FLAG RED

BURGUNDY

LIGHT GRAY

SKY BLUE

NEW BEADS-BLUE

GRAY

MATTE BLACK

GRASS GREEN

MEDIUM GRAY

NEW YELLOW

JOHN DEERE GREEN

VARESE | Iti coloreaza visele | Vopsea BETEK

Targu Jiu

Tel.: +4 0753 39 39 39
Tel.: +4 0745 613 544
Adresa: Strada 9 Mai nr. 24, Tg-Jiu, Gorj
E-mail: varese@varese.ro

București

Tel.: +4 0742 130 309
Tel.: +4 0745 613 544
Adresa: Str. DECEBAL 7, Rudeni Chitila
(Centura de Nord, București)