<

BETEK MATT SYNTHETIC PAINT

Vopsea decorativă de finisaj pentru exterior, pe bază de rașină alchidică, fără plumb, cu aspect mat.
SPECIFICAȚII
Are un aspect mat și capacitate superioară de acoperire și de dispersie pe suprafețele pe care este aplicată. Nu lăsaţi urme de bidinea sau de rolă și nu curge datorită  structurii ușor de pieptănat.
 
SUPRAFEȚE  DE APLICARE
Se folosește ca strat decorativ său protector de finisaj pentru interior pe beton, pe beton expus, pe tencuiala, pe plăci de beton, de tencuială, de OSB, de MDS, precum și pe suprafețe de lemn sau pe foi de tablă, cu grund corespunzător.
 
MOD DE UTILIZARE
Asigurați-vă că suprafața de aplicare este netedă, stabilă și în condiție bună pentru a susține grundul și stratul de vopsea de finisaj. Înlăturaţi toate tipurile de murdărie, rugină, praf, grăsimi sau straturi desprinse și ajustați corespunzător suprafața. Respectați perioadele indicate pentru așezarea suprafețelor de beton, de beton brut sau de tencuială (28 de zile).
Șlefuiți suprafețele folosind hârtie abrazivă cu granulație fină înainte de a aplica grundul pe suprafețele cu zugrăveala veche pe bază de apă. Curăţaţi suprafața după șlefuire și aplicați un grund sintetic.
Suprafețe (solide) de lemn: aplicați soluţia de impregnare Betek Impregnation Care. Aplicați grund sintetic și reparați cu glet sintetic după ce ați folosit soluţia Betek Impregnation Care, dacă este necesar. Daţi din nou cu grund sintetic peste glet și treceţi la aplicarea vopselei sintetice Betek Matt Synthetic Paint.
Suprafețe proaspăt tencuite: Aplicați grundul Betek Synthetic Primer pe grundul Betek Primer, după operaţiile de răzuire și șlefuire.
Suprafeţe care eliberează praf și/sau foarte absorbante (tencuială, var,  var stins, suprafețe de plastic vopsit de calitate scăzută, gazbeton): evitați aplicarea înainte de a pieptăna/finisa grund transparent (Betek 1/7-1/10 Con- centrated Primer, Betek Gypsum Primer) și de a aplica grund sintetic. Aplicați vopseaua sintetică Betek Matt Synthetic Paint în două straturi după uscarea grundului.
Suprafețe de ier, oțel și foi de metal: curăţaţi suprafața și aplicați în două straturi grundul antirugina Betek Antirust. Pentru suprafețele de metal precum foile galvanizate, de aluminiu sau de cupru-zinc: Aplicați Betek Astarix, apoi aplicați Betek Matt Synthetic Paint.
Asigurați-vă că temperatura ambientală și cea a suprafeței de aplicare este între +5°C și +30°C, din momentul în care începeţi să aplicați vopseaua și până la uscarea completă. De asemenea, protejați suprafețele împotriva înghețului. Aplicați vopseaua cu bidineaua, trafaletul sau pulverizatorul.
Aplicați două straturi cu trafaletul sau cu bidineaua și aşteptaţi 24 de ore între straturi. Curăţaţi sculele imediat după aplicare folosind diluantul Betek Synthetic Thinner.
 
LA PULVERIZARE FĂRĂ AER
Presiune    : 140 de bari
Unghi de dispersie    : 50°
Dimensiunea duzei (ţoli)    : 0,013"
Diluare    : 10% (volum)
 
DILUARE
Diluați cu 5 - 10% folosind Betek Synthetic Thinner pentru a obţine consistentă necesară pentru aplicarea cu trafaletul sau cu bidineaua. Se poate aplica într- un singur strat pentru aplicații cu pulverizare, cu condiţia că grosimea dorită a peliculei să fie făcută prin diluarea cu 10% folosind Betek Synthetic Thinner. Reţineţi că s-ar putea să apară umfaturi, micşorări, crăpături sau arsuri pe suprafețele de aplicare dacă folosiţi diluanţi de altă marcă.
 
TIMP DE USCARE (20°C, 65% RH)
Punct de uscare la atingere: 2 - 3 ore
Aplicarea stratului de finisaj: 24 de ore (timpul de uscare poate crește la umiditate relativ ridicată și la temperaturi mai scăzute)
Notă: gradul maxim de acoperire este obţinut doar dacă se respectă perioada de așteptare și dacă suprafața a fost dată cu grund.
 
CONSUM
10 - 14 m2 într-un singur strat pe litru, în funcție de tipul, gradul de absorbție și structura suprafeței de aplicare. Testați controlat cu mostre pentru a estima consumul.
 
PUNCT DE INFLAMABILITATE
43 C
 
DEPOZITARE
Poate fi depozitat timp de cel puţin 3 ani în ambalajul original sigilat, într-un mediu răcoros, ferit de îngheț și de lumina solară directă. Pentru a depozita în siguranță restul de vopsea în ambalajul sau, este necesar să adăugaţi o anumită cantitate de diluant până acoperiţi complet întreaga suprafața a vopselei sau să Închideți ferm capacul ambalajului și să-l răsuciţi de două ori la 180°.
 
AMBALARE
15 L, 2,5 L, 0,75 L

Varese vă colorează casa în orice nuanță de culoare pe care v-o imaginați.

Producția de culori personalizată prin BETEKMIX va permite să obțineți pe loc nuanța dorită.

Pe langa propria paleta de culori, sistemul Betekmix vă permite să selectați culori din alte palete internaționale asigurând, cu o precizie maximă, un rezultat pe măsura așteptărilor.
Cu ajutorul sistemului BETEKMIX  se pot obtine nuanțe de vopsea atât pe bază de apă, cat și pe bază de solventi.

culori standard vopsea sintetica

Atenție! Nuanțele de culoare sunt estimative și diferă în funcție de monitor

NACRE

CREAM

CARAMEL

SOUR CHERRY

OXID YELLOW

DARK BROWN

SUNLIGHT

SUNFLOWER

ROSE PINK

SALMON

RED

ICY GREY

GREY

LIGHT GREEN

GREEN

DARK GREEN

TROPICAL BLUE

BLUE

VERBENA

PURPLE

OCEAN

BLACK

culori standard HAMMER METAL

Atenție! Nuanțele de culoare sunt estimative și diferă în funcție de monitor

METALIC YELLOW

COPPER YELLOW

BROWN

SPECIAL BROWN

BLACK

METALIC GREY

ASH

ATLANTIC

NIGHT BLUE

GREEN

culori standard pentru segmentul industrial

Atenție! Nuanțele de culoare sunt estimative și diferă în funcție de monitor

MELON YELLOW

SPRING GREEN

OFF-WHITE

ORANGE TT

THE NEW FLAG RED

BURGUNDY

LIGHT GRAY

SKY BLUE

NEW BEADS-BLUE

GRAY

MATTE BLACK

GRASS GREEN

MEDIUM GRAY

NEW YELLOW

JOHN DEERE GREEN

VARESE | Iti coloreaza visele | Vopsea BETEK

Targu Jiu

Tel.: +4 0753 39 39 39
Tel.: +4 0745 613 544
Adresa: Strada 9 Mai nr. 24, Tg-Jiu, Gorj
E-mail: varese@varese.ro

București

Tel.: +4 0742 130 309
Tel.: +4 0745 613 544
Adresa: Str. DECEBAL 7, Rudeni Chitila
(Centura de Nord, București)