<

BETEK HAMMER METAL PAINT

Este un produs rezistent la coroziune, o vopsea de finisare pentru metal pe bază de rașină alchidica, cu aspect mat.
SPECIFICAȚII
Hammer este o vopsea care se usucă în contact cu aerul, care formează un strat decorativ anti-coroziune. Oferă protecţie maximă împotriva coroziunii cu materii prime active împotriva rugini. Se poate aplica direct peste rugină după îndepărtarea ruginei desprinse de pe suprafața. Se aplică pe suprafețe de fier fără grund. Se aplică rapid și ușor pe substrat datorită  aderenţei mari și a calităţilor bune de acoperire. Oferă maximă rezistenţă la intemperii. Produsul se usucă rapid. Unul și același produs se poate utiliza ca produs anti-rugina, ca grund sau vopsea de suprafața. Are vâscozitate mare.
 
SUPRAFEȚE PE CARE SE POATE APLICA
Se poate utiliza în siguranță pentru scopuri de protecţie și decorative, în interior și în exterior, pe fier și pe suprafețe de metal neferoase, pe utilaje și piese de utilaje, pe mobilier de grădină cu părţi metalice, uși, balustrade, zăbrele de ferestre și părţi de lemn stabile.
 
MOD DE UTILIZARE
Suprafeţele de aplicare trebuie să fie netede, solide și să se poată aplica pe ele grund și vopseaua de finisare. Suprafeţele care trebuie vopsite trebuie curăţate de orice fel de murdărie, rugină, praf, ulei, straturi desprinse și  trebuie supuse proceselor de finisare necesare. Înainte de a începe să aplicați vopseaua pe suprafețele acoperite cu vopsea veche, toate suprafețele trebuie șlefuite cu șmirghel. Amestecaţi bine conţinutul înainte de a începe aplicarea. Nu este suficient să agitaţi conţinutul fără să scoateţi capacul  cutiei.
Suprafeţe noi din fier - oţel - metal: Mai întâi trebuie înlăturate toate bavurile de sudură de pe suprafața, iar suprafața trebuie bine sablată. Trebuie îndepărtate cu grijă de pe suprafața urmele de ulei, rugină, praf și orice alţi contaminanţi cu ajutorul unei cârpe înmuiate în diluant sintetic Betek (Betek Synthetic Thinner). După sablare și curățare se aplică ammer în două straturi pe suprafețele de fer - oţel -  metal.
Suprafeţe de metal acoperite cu vopsea veche și cu urme de rugină:  Suprafata trebuie curăţată de stratul oxidat cu șmirghel cu granulație fină. Suprafaţa trebuie curăţată de straturile de rugină desprinse care nu se pot susține, cu ajutorul metodelor adecvate. Trebuie îndepărtate de pe suprafața urmele de rugină, praf și orice alţi contaminanţi cu ajutorul unei cârpe înmuiate în diluant sintetic Betek (Betek Synthetic Thinner). După curățare se aplică Hammer în două straturi.
Hammer trebuie aplicată pe suprafețe precum sunt cele din metal galvanizat, aluminiu, cupru și zinc pentru care aderența vopselei este difcila după aplicarea Betek Astarix Paint (după curățarea și șmirgheluirea necesare) în două straturi.
ATENŢIE: Când vopsiţi suprafețe întinse, trebuie să aplicați stratul superior pentru culori metalice texturate într-o singură direcţie. Modelul produsului variază în funcție de temperatura aerului și a suprafeței, de culoarea materialului și de metoda de aplicare. Nuanța de culoare poate să varieze în timpul aplicării în funcție de starea, culoarea suprafeței și numărul de straturi aplicate.
Reţineţi că temperatura ambiantă și cea a suprafeței trebuie să fie între +5 °C și +30 °C în timpul aplicării și până la terminarea uscării complete a produselor, iar suprafețele trebuie protejate de îngheț. Se poate aplica cu bidineaua sau cu rola. Trebuie aplicate două straturi cu bidineaua și cu rolă, iar timpul de așteptare între straturi este de 4-5 ore. Uneltele trebuie curăţate imediat după aplicare cu Betek Synthetic Thinner.
 
DILUARE
Pentru aplicarea cu bidineaua Hammer se utilizează fără diluant. Pentru aplicarea cu rolă, produsul se poate dilua cu Betek Synthetic Thinner în proporţie de maxim 5%, dacă este necesar, în funcție de starea vremii și a suprafeței. Aplicați în două straturi cu bidineaua și rola. Reţineţi că pe suprafețe pot apărea bule, scorojiri, crăpături și probleme de uscare dacă diluaţi produsul cu diluanţi de alte mărci.
 
TIMP DE USCARE (LA 20°C, 65% HR)
Uscare la atingere: 30-60 de minute îimp de așteptare între straturi: 4-5 ore
Uscare în formă solidă: 24 de ore (uscare completa 7 zile. îimpul de uscare se poate prelungi la umiditate relativă mai mare și la temperatură mai mică).
 
CONSUM
În funcție de tipul de suprafața pe care se aplică, de capacitatea de absorptie și structura acesteia, se poate vopsi o suprafața de 8-12 m2 într-un singur
strat cu 1 litru de produs. Culoarea și consumul pot varia în funcție de starea suprafeței de aplicare, de numărul de straturi, precum și de metoda de aplicare. Trebuie realizată mai întâi o suprafața de probă pentru a se determina exact consumul.
 
PUNCT DE INFLAMABILITATE
45 C
 
DEPOZITARE
Se poate depozita în ambalajul nedesfăcut, într-un spaţiu răcoros, uscat, protejat de îngheț și lumina directă a soarelui. Pentru a proteja cel mai bine vopseaua rămasă în ambalaj după aplicare, diluantul utilizat trebuie adăugat pentru a acoperi în întregime vopseaua, capacul cutiei trebuie bine închis, cutia trebuie răsturnată la 180 ° de 1-2 ori și apoi pusă în poziţie normală.
 
AMBALARE
2,5 L, 0,75 L

Varese vă colorează casa în orice nuanță de culoare pe care v-o imaginați.

Producția de culori personalizată prin BETEKMIX va permite să obțineți pe loc nuanța dorită.

Pe langa propria paleta de culori, sistemul Betekmix vă permite să selectați culori din alte palete internaționale asigurând, cu o precizie maximă, un rezultat pe măsura așteptărilor.
Cu ajutorul sistemului BETEKMIX  se pot obtine nuanțe de vopsea atât pe bază de apă, cat și pe bază de solventi.

culori standard vopsea sintetica

Atenție! Nuanțele de culoare sunt estimative și diferă în funcție de monitor

NACRE

CREAM

CARAMEL

SOUR CHERRY

OXID YELLOW

DARK BROWN

SUNLIGHT

SUNFLOWER

ROSE PINK

SALMON

RED

ICY GREY

GREY

LIGHT GREEN

GREEN

DARK GREEN

TROPICAL BLUE

BLUE

VERBENA

PURPLE

OCEAN

BLACK

culori standard HAMMER METAL

Atenție! Nuanțele de culoare sunt estimative și diferă în funcție de monitor

METALIC YELLOW

COPPER YELLOW

BROWN

SPECIAL BROWN

BLACK

METALIC GREY

ASH

ATLANTIC

NIGHT BLUE

GREEN

culori standard pentru segmentul industrial

Atenție! Nuanțele de culoare sunt estimative și diferă în funcție de monitor

MELON YELLOW

SPRING GREEN

OFF-WHITE

ORANGE TT

THE NEW FLAG RED

BURGUNDY

LIGHT GRAY

SKY BLUE

NEW BEADS-BLUE

GRAY

MATTE BLACK

GRASS GREEN

MEDIUM GRAY

NEW YELLOW

JOHN DEERE GREEN

VARESE | Iti coloreaza visele | Vopsea BETEK

Targu Jiu

Tel.: +4 0753 39 39 39
Tel.: +4 0745 613 544
Adresa: Strada 9 Mai nr. 24, Tg-Jiu, Gorj
E-mail: varese@varese.ro

București

Tel.: +4 0742 130 309
Tel.: +4 0745 613 544
Adresa: Str. DECEBAL 7, Rudeni Chitila
(Centura de Nord, București)