<

BETEK ASTARIX

Grund-vopsea pe bază de rașină alchidica, cu uscare rapida, aspect mat mătăsos și prizare perfecta.
SPECIFICAȚII
- Anticoroziv pentru suprafețe de fer și oţel (DIN 18363).
- Uscare rapidă. Vopseaua de finisaj poate fi aplicată doar după 3 - 4 ore de la aplicarea grundului-vopsea.
- Se poate aplica peste vopsea pe bază de apă sau solvent. 
- Aderă perfect la suprafața.
- Rezistenţă la nitrodiluanti (diluanţi folosiţi pentru lacuri celulozice).
- Rezistenţă la intemperii.
- Nu conţine plumb sau compuși aromatici.
 
SUPRAFEȚE  DE APLICARE
Poate fi folosit în interior și exterior pe suprafețe de fer, oţel, aluminiu și zinc (suprafețe galvanizate), de PVC solid, cupru, lemn și alte derivate de lemn.
 
MOD DE UTILIZARE
Asigurați-vă că suprafața de aplicare este netedă, stabilă și în condiție bună pentru a susține grundul și stratul de vopsea de finisaj. Înlăturaţi toate tipurile de murdărie, rugină, praf, grăsimi sau straturi desprinse și ajustați corespunzător suprafața. Respectați perioadele indicate pentru așezarea suprafețelor de beton, de beton brut sau de tencuială (28 de zile).
Șlefuiți suprafețele folosind hârtie abrazivă cu granulație fină înainte de a aplica grundul pe suprafețele cu zugrăveala veche pe bază de apă (ușor mat, mat mătăsos, semimat).
Pentru suprafe'e de lemn: eliminaţi urmele de răşină și nodurile folosind diluant celulozic și șlefuiți suprafața. Se recomandă să aplicați Betek Impregnation Care înainte de a folosi Betek Astarix pe suprafețele de lemn netratat. Pentru lemnul de esenţă tare, evitați umiditatea medie ce depăşeşte 12%, iar pentru lemnul de esenţa moale, umiditatea medie peste 15%. Se poate aplica într-un singur strat pe suprafețe de interior și exterior.
Pentru suprafe'ele de zinc (galvanizat), de PVC dur, de aluminiu și de cupru: șlefuiți suprafețele de PVC înainte de aplicare. Pentru celelalte suprafețe, șlefuiți doar la nevoie. Înlăturaţi orice strat de praf, murdărie și uleiuri. Se recomandă aplicarea în două straturi a grundului-vopsea Betek Astarix pe suprafețele de zinc pentru exterior.
Pe suprafețe de fier și oțel: curăţaţi suprafața de aplicare de grăsimi, praf, rugină și reziduuri de vopsea învechită care se desprinde. Se recomandă să aplicați 1 strat de Betek Astarix pentru suprafețele de interior și 2 straturi pentru suprafețele de exterior.
Asigurați-vă că temperatura ambientală și cea a suprafeței de aplicare este între +5°C și +30°C, din momentul în care începeţi să aplicați vopseaua și până la uscarea completă. De asemenea, protejați suprafețele împotriva înghețului. Aplicați vopseaua cu bidineaua, trafaletul sau pulverizatorul.
Aplicați două straturi cu trafaletul sau cu bidineaua și aşteptaţi 24 de ore între straturi. Curăţaţi sculele imediat după aplicare folosind diluantul Betek Synthetic Thinner.
 
 
LA PULVERIZARE FĂRĂ AER
Presiune : 150 de bari
Unghi de dispersie : 50°
Dimensiunea duzei (ţoli) : 0,013"
Diluare : 5 - 15 % (volum)
 
DILUARE
Diluați cu maximum 5% folosind diluantul Betek Synthetic Thinner dacă aplicați cu trafaletul sau cu bidineaua. Diluați cu 5 - 15% folosind diluantul Betek Synthetic Thinner dacă aplicați prin pulverizare la o presiune de 3 - 4 bari. Reţineţi că s-ar putea să apară umfaturi, micşorări, crăpături sau arsuri pe suprafețele de aplicare dacă folosiţi diluanţi de altă marcă.
 
TIMP DE USCARE (20°C, 65% RH)
Uscare la atingere: 45 de minute
Uscare completă: 3 - 4 de ore (timpul de uscare poate crește la umiditate relativ ridicată și la temperaturi mai scăzute)
 
CONSUM
10 - 11 m2 într-un singur strat pe litru, în funcție de tipul, gradul de absorbție și structura suprafeței de aplicare. Testați controlat cu mostre pentru a estima consumul.
 
PUNCT DE INFLAMABILITATE
62 C
 
DEPOZITARE
Poate fi depozitat timp de cel puţin 3 ani în ambalajul original sigilat, într-un mediu răcoros, ferit de îngheț și de lumina solară directă. Pentru a depozita în siguranță restul de vopsea în ambalajul sau, este necesar să adăugaţi o anumită cantitate de diluant până acoperiţi complet întreaga suprafața a vopselei sau să închideți ferm capacul ambalajului și să-l răsuciţi de două ori la 180°.
 
AMBALARE
2,5 L
 

Varese vă colorează casa în orice nuanță de culoare pe care v-o imaginați.

Producția de culori personalizată prin BETEKMIX va permite să obțineți pe loc nuanța dorită.

Pe langa propria paleta de culori, sistemul Betekmix vă permite să selectați culori din alte palete internaționale asigurând, cu o precizie maximă, un rezultat pe măsura așteptărilor.
Cu ajutorul sistemului BETEKMIX  se pot obtine nuanțe de vopsea atât pe bază de apă, cat și pe bază de solventi.

culori standard vopsea sintetica

Atenție! Nuanțele de culoare sunt estimative și diferă în funcție de monitor

NACRE

CREAM

CARAMEL

SOUR CHERRY

OXID YELLOW

DARK BROWN

SUNLIGHT

SUNFLOWER

ROSE PINK

SALMON

RED

ICY GREY

GREY

LIGHT GREEN

GREEN

DARK GREEN

TROPICAL BLUE

BLUE

VERBENA

PURPLE

OCEAN

BLACK

culori standard HAMMER METAL

Atenție! Nuanțele de culoare sunt estimative și diferă în funcție de monitor

METALIC YELLOW

COPPER YELLOW

BROWN

SPECIAL BROWN

BLACK

METALIC GREY

ASH

ATLANTIC

NIGHT BLUE

GREEN

culori standard pentru segmentul industrial

Atenție! Nuanțele de culoare sunt estimative și diferă în funcție de monitor

MELON YELLOW

SPRING GREEN

OFF-WHITE

ORANGE TT

THE NEW FLAG RED

BURGUNDY

LIGHT GRAY

SKY BLUE

NEW BEADS-BLUE

GRAY

MATTE BLACK

GRASS GREEN

MEDIUM GRAY

NEW YELLOW

JOHN DEERE GREEN

VARESE | Iti coloreaza visele | Vopsea BETEK

Targu Jiu

Tel.: +4 0753 39 39 39
Tel.: +4 0745 613 544
Adresa: Strada 9 Mai nr. 24, Tg-Jiu, Gorj
E-mail: varese@varese.ro

București

Tel.: +4 0742 130 309
Tel.: +4 0745 613 544
Adresa: Str. DECEBAL 7, Rudeni Chitila
(Centura de Nord, București)