<

BETEK ANTIRUST

Grund de suprafața anticoroziv cu o combinație de rășini alchidice sintetice.
SPECIFICAȚII
Grundul protejează fierul, oţelul, suprafețele de tablă împotriva coroziunii cu o combinaţie specială de alchidice și pigmenţi anticorozivi. De asemenea, asigură o aderența foarte bună la suprafețe pe care este aplicat.
 
SUPRAFEȚE  DE APLICARE
Produsul este utilizat pentru a preveni coroziunea pe orice tip de suprafețe de fier, oţel, tablă.
 
MOD DE UTILIZARE
Asigurați-vă că suprafața de aplicare este netedă, stabilă și în condiție bună pentru a susține grundul și stratul de vopsea de finisaj. Înlăturaţi toate tipurile de murdărie, rugină, praf, grăsimi sau straturi desprinse și ajustați corespunzător suprafața.
Dacă suprafețele din oţel, fer, tabla urmează să fie vopsite cu Betek Antirust pentru prima dată, trebuie să fie mai întâi bine șlefuite. Apoi, orice reziduuri de ulei și murdărie trebuie îndepărtate de pe suprafața cu câlți  înmuiaţi în Betek Synthetic Thinner. Suprafeţele din fer, oţel, tabla care au fost vopsite în prealabil și Prezintă urme de rugină trebuie curăţate cu o perie de sârmă sau hârtie abrazivă până la suprafața de fer, oţel sau tablă. Apoi, se aplică Betek Antirust pe suprafața după ce s-a curăţat praful de pe suprafața cu câlți  înmuiați în Betek Synthetic Thinner. Produsul trebuie să se aplice în două straturi la un interval de 24 de ore pentru protecţie activă. Se recomandă să utilizaţi o culoare diferită la fecare strat sau să coloraţi al doilea strat antirugina cu vopsea pentru stratul de finisaj în proporţie de 5-10%. Asigurați-vă că temperatura ambientală și cea a suprafeței de aplicare este între +5°C și +30°C, din momentul în care începeţi să aplicați vopseaua și până la uscarea completă. De asemenea, protejați suprafețele împotriva înghețului. Aplicați vopseaua cu bidineaua, trafaletul sau pulverizatorul. Curăţaţi sculele imediat după aplicare folosind diluantul Betek Synthetic Thinner.
 
LA PULVERIZARE FĂRĂ AER
Presiune    : 140 de bari
Unghi de dispersie    : 50°
Dimensiunea duzei (ţoli)    : 0,013"
Diluare    :10 - 15 % (volum)
 
DILUARE
Se aplică în două straturi prin diluarea cu 10% Betek Synthetic Thinner pentru aplicarea cu bidineaua sau cu trafaletul. Se poate aplica într-un singur strat pentru aplicații cu pulverizare, cu condiţia că grosimea dorită a peliculei să   fie făcută prin diluarea cu 10% folosind Betek Synthetic Thinner. Reţineţi  că s-ar putea să apară umfaturi, micşorări, crăpături sau arsuri pe suprafețele de aplicare dacă folosiţi diluanţi de altă marcă.
 
TIMP DE USCARE (20°C, 65% RH)
Punct de uscare la atingere    : 1 - 2 ore
Uscarea și Tntarirea    : 6 - 8 ore
Aplicarea stratului de finisaj    : 24 de ore (timpul de uscare poate crește la umiditate relativ ridicată și la temperaturi mai scăzute)
 
CONSUM
În funcție de suprafața și de metoda de aplicare, o suprafața de 12 - 14 m2 pot fi vopsită cu 1 litru într-un singur strat (cu o grosime a peliculei uscate de 45 ± 10 mm). Testați controlat cu mostre pentru a estima consumul.
 
PUNCT DE INFLAMABILITATE
41 C
 
DEPOZITARE
Poate fi depozitat timp de cel puţin 3 ani în ambalajul original sigilat, într-un mediu răcoros, ferit de îngheț și de lumina solară directă. Pentru a depozita în siguranță restul de vopsea în ambalajul sau, este necesar să adăugaţi o anumită cantitate de diluant până acoperiţi complet întreaga suprafața a vopselei sau să închideți ferm capacul ambalajului și să-l răsuciţi de două ori la 180°.
 
AMBALARE
15 L, 2,5 L, 0,75 L
 

Varese vă colorează casa în orice nuanță de culoare pe care v-o imaginați.

Producția de culori personalizată prin BETEKMIX va permite să obțineți pe loc nuanța dorită.

Pe langa propria paleta de culori, sistemul Betekmix vă permite să selectați culori din alte palete internaționale asigurând, cu o precizie maximă, un rezultat pe măsura așteptărilor.
Cu ajutorul sistemului BETEKMIX  se pot obtine nuanțe de vopsea atât pe bază de apă, cat și pe bază de solventi.

culori standard vopsea sintetica

Atenție! Nuanțele de culoare sunt estimative și diferă în funcție de monitor

NACRE

CREAM

CARAMEL

SOUR CHERRY

OXID YELLOW

DARK BROWN

SUNLIGHT

SUNFLOWER

ROSE PINK

SALMON

RED

ICY GREY

GREY

LIGHT GREEN

GREEN

DARK GREEN

TROPICAL BLUE

BLUE

VERBENA

PURPLE

OCEAN

BLACK

culori standard HAMMER METAL

Atenție! Nuanțele de culoare sunt estimative și diferă în funcție de monitor

METALIC YELLOW

COPPER YELLOW

BROWN

SPECIAL BROWN

BLACK

METALIC GREY

ASH

ATLANTIC

NIGHT BLUE

GREEN

culori standard pentru segmentul industrial

Atenție! Nuanțele de culoare sunt estimative și diferă în funcție de monitor

MELON YELLOW

SPRING GREEN

OFF-WHITE

ORANGE TT

THE NEW FLAG RED

BURGUNDY

LIGHT GRAY

SKY BLUE

NEW BEADS-BLUE

GRAY

MATTE BLACK

GRASS GREEN

MEDIUM GRAY

NEW YELLOW

JOHN DEERE GREEN

VARESE | Iti coloreaza visele | Vopsea BETEK

Targu Jiu

Tel.: +4 0753 39 39 39
Tel.: +4 0745 613 544
Adresa: Strada 9 Mai nr. 24, Tg-Jiu, Gorj
E-mail: varese@varese.ro

București

Tel.: +4 0742 130 309
Tel.: +4 0745 613 544
Adresa: Str. DECEBAL 7, Rudeni Chitila
(Centura de Nord, București)