<

BETEK YACHT VARNISH

Lac pentru ambarcaţiuni pe bază de răşini alchidice uretanice cu sistem de finisaj cu luciu puternic.
DESCRIEREA PRODUSULUI
Lac pentru ambarcaţiuni pe bază de răşini alchidice uretanice cu sistem de finisaj cu luciu  puternic.
 
SPECIFICAȚII
Protejează lemnul pe termen lung datorită  absorbanţilor de raze ultraviolete din structura sa. Rezistent la îngalbenire. Nu schimbă structura lemnului datorită  calității transparente. Lac pentru interior și exterior care păstrează aspectul natural și protejează împotriva intemperiilor, a umezelii și a apei, cu aderența perfectă. Economic și practic datorită  puterii de întindere perfecte. Nu conţine plumb.
 
SUPRAFEȚE  DE APLICARE
Lacul Betek Yacht Varnish este un lac lucios rezistent la razele ultraviolete pe care-l puteți folosi în siguranță pentru suprafețele de lemn ale ambarcaţiunilor, precum și pentru suprafețele de lemn de exterior său interior ale clădirilor pentru a le proteja sau a le decora.
 
MOD DE UTILIZARE
Curăţaţi suprafețele de lemn de ulei, murdării și resturi de vopsea desprinsă. Protejați suprafețele de lemn ce urmează să fie lăcuite pentru prima dată folosind material pentru impregnarea lemnului. Se recomandă aplicarea în 3 straturi, cu șlefuire prealabilă și timp de uscare de o zi între straturi. Se recomandă aplicarea după impregnarea suprafeței cu Betek Impregnation Care. Aplicați același număr de straturi în lucrările continue. Asigurați-vă că umiditatea lemnului de aplicare nu depașește 15%. Asigurați-vă că temperatura ambientală și cea a suprafeței de aplicare este între +5°C și +30°C, din momentul în care începeţi să aplicați vopseaua și până la uscarea completă. De asemenea, protejați suprafețele împotriva înghețului. Aplicați vopseaua cu bidineaua, trafaletul sau pulverizatorul. Curăţaţi sculele imediat după aplicare folosind diluantul Betek Synthetic Thinner.
Puteți să consultați fișele cu informații de siguranță și cu date tehnice, inclusiv informații detaliate despre aplicare și riscuri, precum și indicaţii de utilizare și de siguranță accesând www.betekexport.com.
 
LA PULVERIZARE FĂRĂ AER
Presiune : 120 - 140 bari
Unghi de dispersie : 50°
Dimensiunea duzei (ţoli) : 0,010"
Diluare :10 - 20 % (volum)
 
DILUARE
Diluați cu 10 - 20% folosind Betek Synthetic Thinner pentru aplicarea prin pulverizare și cu 5 - 10% pentru aplicațiile cu bidineaua sau trafaletul. Reţineţi că s-ar putea să apară umfaturi, micșorari, crăpături sau arsuri pe suprafețele de aplicare dacă folosiţi diluanţi de altă marcă.
 
TIMP DE USCARE (20°C, 65% RH)
Uscare la atingere: 2 ore
Uscare completă: 12 de ore (timpul de uscare poate crește la umiditate relativ ridicată și la temperaturi mai scăzute)
 
CONSUM
1 litru poate acoperi o suprafața de 14 - 18 m2 aplicat într-un singur strat în funcție de tipul și absorbantă lemnului. Culoarea și consumul pot varia în funcție de tipul de lemn, de starea suprafeței, de numărul de straturi, precum și de metoda de aplicare. Testați controlat cu mostre pentru a estima consumul.
 
PUNCT DE INFLAMABILITATE
<40 C
 
DEPOZITARE
Poate fi depozitat timp de cel puţin 3 ani în ambalajul original sigilat, într-un mediu răcoros, ferit de îngheț și de lumina solară directă. Închideți ambalajul imediat după aplicare pentru a evita contactul cu aerul.
 
AMBALARE
15 L, 2,5 L, 0,75 L
 

Varese vă colorează casa în orice nuanță de culoare pe care v-o imaginați.

Producția de culori personalizată prin BETEKMIX va permite să obțineți pe loc nuanța dorită.

Pe langa propria paleta de culori, sistemul Betekmix vă permite să selectați culori din alte palete internaționale asigurând, cu o precizie maximă, un rezultat pe măsura așteptărilor.
Cu ajutorul sistemului BETEKMIX  se pot obtine nuanțe de vopsea atât pe bază de apă, cat și pe bază de solventi.

culori standard pentru lemn

Atenție! Nuanțele de culoare sunt estimative și diferă în funcție de monitor

RED

1013 CREAM 1084

LIGHT BROWN 8011

CHROME YELLOW 1031

ALUMINIUM 7012

GRASS GREEN 6072

OLIVE 6028

OXIDE YELLOW 1016

WALNUT 2009

ORANGE 2034

BLUE 5005

PEAR 8085

VENGE 8088

RED 3008

PARLIAMENT BLUE 5021

CHERRY 8086

DARK BROWN 8012

BORDEAUX 3021

NAVY BLUE 5002

VARESE | Iti coloreaza visele | Vopsea BETEK

Targu Jiu

Tel.: +4 0753 39 39 39
Tel.: +4 0745 613 544
Adresa: Strada 9 Mai nr. 24, Tg-Jiu, Gorj
E-mail: varese@varese.ro

București

Tel.: +4 0742 130 309
Tel.: +4 0745 613 544
Adresa: Str. DECEBAL 7, Rudeni Chitila
(Centura de Nord, București)