<

BETEK WOOD CARE

Grund decorativ pentru lemn pe bază de rașină alchidică, cu putere mare de penetrare.
SPECIFICAȚII
Oferă protecţie perfectă împotriva ciupercilor albastre care distrug lemnul și îi schimbă culoarea. Penetrează profund în lemn datorită  capacităţii ridicate impregnare. Nu își pierde calităţile și nu acoperă aspectul natural al lemnului deoarece conţine pigmenţi transparenţi de mare calitate și este rezistent
la razele ultraviolete corozive. Creează o suprafața de aderența excelentă pentru lacul sau vopseaua ce urmează să fie aplicată peste, pe lângă sporirea rezistenţei lemnului. Se usucă rapid, ajustează umezeală și se așaza perfect.
Cre9te durata de viaţa a materialul de suport. Nu conţine plumb.
 
SUPRAFEȚE  DE APLICARE
Grund decorativ protector pentru lemn care poate fi aplicat în siguranță pe suprafețe de lemn noi sau vechi, pentru interior său exterior. Se folosește pentru suprafețe de lemn, cum ar fi locuinţele, ferestrele, balcoanele, ușile (pe interior și pe exterior), gardurile, materialul lemnos pentru beci, plafoanele, stâlpii, grinzile, elemente de mobilier și alte suprafețe de lemn asemănătoare. Evitaţi să folosiţi pe stupi, saune și produse de lemn care conţin alimente neambalate. Evitaţi să aplicați pe suprafețe de lemn cu concentraţii ridicate de ulei natural precum lemnul de tec sau de iroko.
 
MOD DE UTILIZARE
Gata preparat. Se recomandă amestecarea înainte și în timpul aplicării. Curăţaţi în totalitate suprafețele vopsite anterior. Eliminaţi murdăriile precum urmele de răşină și nisipul de pe suprafețele care urmează să fie vopsite pentru prima dată. Aplicați Betek Impregnation Care în prealabil pentru a asigura protecţie perfectă pentru suprafața de lemn proaspăt vopsită. După 24 de ore, aplicați Betek Wood Care în două straturi cu pensulă sau cu trafalet și într-un singur strat cu pulverizator. Reţineţi că, pe măsură ce crește numărul de straturi, culoarea va deveni mai Tnchisa. Aplicați același număr de
straturi în lucrările continue. Asigurați-vă că umiditatea lemnului de aplicare nu depașește 15%. Asigurați-vă că temperatura ambientală și cea a suprafeței  de aplicare este între +5°C și +30°C, din momentul în care începeţi să aplicați vopseaua și până la uscarea completă. De asemenea, protejați suprafețele împotriva înghețului. Curăţaţi sculele imediat după aplicare folosind diluantul Betek Synthetic Thinner.
Puteți să consultați fișele cu informații de siguranță și cu date tehnice, inclusiv informații detaliate despre aplicare și riscuri, precum și indicaţii de utilizare și de siguranță accesând www.betekexport.com.
 
DILUARE
Gata preparat. A nu se diluă.
 
TIMP DE USCARE (20°C, 65% RH)
Uscare completă: 8 - 10 ore
Aplicarea celui de-al doilea strat: 24 de ore pentru lacul pe bază de solvent și 48 de ore pentru lacul pe bază de apă (timpul de uscare poate crește la umiditate relativ ridicată și la temperaturi mai scăzute).
 
CONSUM
1 litru poate fi aplicat într-un singur strat pe o suprafața de 8 - 12 m2, în funcție de tipul lemnului și de gradul de absorbție. Culoarea și consumul pot varia în funcție de tipul de lemn, de starea suprafeței, de numărul de straturi, precum și de metoda de aplicare. Testați controlat cu mostre pentru a estima consumul.
 
PUNCT DE INFLAMABILITATE
36 C
 
DEPOZITARE
Poate fi depozitat timp de cel puţin 3 ani în ambalajul original sigilat, într-un mediu răcoros, ferit de îngheț și de lumina solară directă. Închideți ambalajul imediat după aplicare pentru a evita contactul cu aerul.
 
AMBALARE
2,5 L, 0,75 L
 

Varese vă colorează casa în orice nuanță de culoare pe care v-o imaginați.

Producția de culori personalizată prin BETEKMIX va permite să obțineți pe loc nuanța dorită.

Pe langa propria paleta de culori, sistemul Betekmix vă permite să selectați culori din alte palete internaționale asigurând, cu o precizie maximă, un rezultat pe măsura așteptărilor.
Cu ajutorul sistemului BETEKMIX  se pot obtine nuanțe de vopsea atât pe bază de apă, cat și pe bază de solventi.

culori standard pentru lemn

Atenție! Nuanțele de culoare sunt estimative și diferă în funcție de monitor

RED

1013 CREAM 1084

LIGHT BROWN 8011

CHROME YELLOW 1031

ALUMINIUM 7012

GRASS GREEN 6072

OLIVE 6028

OXIDE YELLOW 1016

WALNUT 2009

ORANGE 2034

BLUE 5005

PEAR 8085

VENGE 8088

RED 3008

PARLIAMENT BLUE 5021

CHERRY 8086

DARK BROWN 8012

BORDEAUX 3021

NAVY BLUE 5002

VARESE | Iti coloreaza visele | Vopsea BETEK

Targu Jiu

Tel.: +4 0753 39 39 39
Tel.: +4 0745 613 544
Adresa: Strada 9 Mai nr. 24, Tg-Jiu, Gorj
E-mail: varese@varese.ro

București

Tel.: +4 0742 130 309
Tel.: +4 0745 613 544
Adresa: Str. DECEBAL 7, Rudeni Chitila
(Centura de Nord, București)