<

BETEK IMPREGNATION CARE

Material de impregnare pe bază de răşină alchidică și tolifuanid ca agent protector, cu rezistenţa la razele ultraviolete, care nu creează peliculă, ci protejează lemnul împotriva microorganismelor.
SPECIFICAȚII
Oferă protecţie perfectă împotriva ciupercilor albastre care distrug lemnul și îi schimbă culoarea. Creează o suprafața de aderența excelentă pentru agentul de protecţie cu pigment ce urmează să fie aplicat peste, pe lângă sporirea rezistenţei lemnului. Se uscă rapid, ajustează umezeală și se așaza perfect. Crește durata de viaţa a materialul de suport. Nu conţine plumb.
 
SUPRAFEȚE  DE APLICARE
Se folosește pentru impregnarea lemnului care este expus intemperiilor sau condiților de umezeală intensă. Se folosește în siguranță pentru suprafețe de lemn cum ar fi locuinţele, ferestrele, balcoanele, gardurile, stâlpii de curent, panourile, materialul lemnos pentru subsolurile cu multă umezeală și alte suprafețe de lemn asemănătoare. Evitaţi să folosiţi pe stupi, saune și produse de lemn care conţin alimente neambalate. Evitaţi să aplicați pe suprafețe de lemn cu concentraţii ridicate de ulei natural precum lemnul de tec sau de iroko.
 
MOD DE UTILIZARE
Înlăturaţi răşina, nisipul și resturile de vopsea învechită de pe suprafețele de aplicare de lemn. Amestecaţi bine înainte de folosire. Asigurați-vă că umiditatea lemnului de aplicare nu depa9e9te 15%. Pentru protecţie reală,
aplicați în două straturi. Aplicați al doilea strat după cel puţin 4 ore și cel mult 4 săptămâni de la aplicarea primului strat (la 23°C și 50% umiditate relativă). Asigurați-vă că temperatura ambientală și cea a suprafeței de aplicare este între +5°C și +30°C, din momentul în care începeţi să aplicați vopseaua și până la uscarea completă. De asemenea, protejați suprafețele împotriva înghețului. Aplicați prin Tntindere sau picurare. Curăţaţi sculele imediat după aplicare folosind diluantul Betek Synthetic Thinner. Aplicarea prin picurare este recomandată pentru lemnul masiv, mai ales în faza de producţie.
Puteți să consultați fișele cu informații de siguranță și cu date tehnice, inclusiv informații detaliate despre aplicare și riscuri, precum și indicaţii de utilizare și de siguranță accesând www.betekexport.com.
 
DILUARE
Gata preparat. A nu se diluă.
 
TIMP DE USCARE (20°C, 65% RH)
Uscare completă: 8 - 10 orea
Durata de așteptare înainte de aplicarea lacului sau vopselei pe bază de solvent: 24 ore
Durata de așteptare înainte de aplicarea lacului sau vopselei pe bază de apă: 48 de ore (timpul de uscare poate crește la umiditate relativă ridicată și la temperaturi mai scăzute).
 
CONSUM
1 litru poate fi aplicat într-un singur strat pe o suprafața de 8 - 12 m2, în funcție de tipul lemnului și de gradul de absorbție. Pentru protecţia completă a lemnului, se recomandă aplicarea în două straturi. Culoarea și consumul pot varia în funcție de tipul de lemn, de starea suprafeței, de numărul de straturi, precum și de metoda de aplicare. Testați controlat cu mostre pentru a estima consumul.
 
PUNCT DE INFLAMABILITATE
36 C
 
DEPOZITARE
Poate fi depozitat timp de cel puţin 3 ani în ambalajul original sigilat, într-un mediu răcoros, ferit de îngheț și de lumina solară directă. Închideți ambalajul imediat după aplicare pentru a evita contactul cu aerul.
 
AMBALARE
2,5 L, 0,75 L
 

Varese vă colorează casa în orice nuanță de culoare pe care v-o imaginați.

Producția de culori personalizată prin BETEKMIX va permite să obțineți pe loc nuanța dorită.

Pe langa propria paleta de culori, sistemul Betekmix vă permite să selectați culori din alte palete internaționale asigurând, cu o precizie maximă, un rezultat pe măsura așteptărilor.
Cu ajutorul sistemului BETEKMIX  se pot obtine nuanțe de vopsea atât pe bază de apă, cat și pe bază de solventi.

culori standard pentru lemn

Atenție! Nuanțele de culoare sunt estimative și diferă în funcție de monitor

RED

1013 CREAM 1084

LIGHT BROWN 8011

CHROME YELLOW 1031

ALUMINIUM 7012

GRASS GREEN 6072

OLIVE 6028

OXIDE YELLOW 1016

WALNUT 2009

ORANGE 2034

BLUE 5005

PEAR 8085

VENGE 8088

RED 3008

PARLIAMENT BLUE 5021

CHERRY 8086

DARK BROWN 8012

BORDEAUX 3021

NAVY BLUE 5002

VARESE | Iti coloreaza visele | Vopsea BETEK

Targu Jiu

Tel.: +4 0753 39 39 39
Tel.: +4 0745 613 544
Adresa: Strada 9 Mai nr. 24, Tg-Jiu, Gorj
E-mail: varese@varese.ro

București

Tel.: +4 0742 130 309
Tel.: +4 0745 613 544
Adresa: Str. DECEBAL 7, Rudeni Chitila
(Centura de Nord, București)